Celeste Reyna és llicenciada en psicologia. Exerceix com a psicoanalista a l’àmbit públic i privat des de fa 20 anys. El seu interès i treball estan centrats en projectes col·lectius relacionats amb l’accés a la salut mental per a tothom i la creació de dispositius on l’escolta, la paraula i les eines artístiques promouen l’elaboració i gestió del malestar.
Reyna és membre de l’Espai Freud, plataforma de transmissió de la psicoanàlisi a la societat i la cultura, i col·laboradora de la Red Umbral, xarxa clínica que promou l’atenció psicoanalítica per a tothom. Ha dut a terme diversos projectes relacionats amb les dones i la comunitat: al Casal de Barri del Pou de la Figuera, el projecte Tertúlies per a dones; al Nou Espai Obert, ha coordinat grups d’investigació sobre la feminitat i les maternitats diverses; i a la plataforma «Debats sobre el malestar», les sessions Pràctiques artístiques com a dissidència i subversió i Racismes.
Durant la pandèmia va formar part del col·lectiu «Vecinas en Red» a Ciutat Vella on va ser part integrant de la comissió de salut, encarregant-se de l’espai d'escolta psicològica comunitària. Dins la mateixa plataforma va integrar el grup sobre violències de gènere. Recentment ha creat l'espai d'escolta psicològica per a joves que han sigut excloses/os del sistema educatiu al 19 Centre de Formació.
Al 2021 va ser coordinadora i autora del projecte deslocalitzat, Puc entrar la meva veu aquí? Correspondències tosquellianes dins el projecte artístic Antes el lenguaje/ Abans el llenguatge de la artista Nora Ancarola, treball de vinculació comunitària entre la escola d’art Esardi de Amposta, la fundació Pere Mata Terres del Ebre i el Centre d’art LoPati on es va entrellaçar l’art i la psicoanàlisi en un espai de treball comunitari. Al mateix any, sempre en col·laboració amb Nora Ancarola, va participar al projecte InCert art, ciència i pensament des de la pandèmia.
En 2022 ha colaborado al proyecto Sequere un proyecto artístico sobre el tiempo y la memoria del artista Marco Noris.